Lettergrootte

Wat is een buurtsportcoach?

Een buurtsportcoach is een sportprofessional die allround opgeleid is en werkt binnen zijn/haar eigen specialisme aan de uitvoering van Sportief Huizen.

Een buurtsportcoach herken je aan de blauwe jacks met het gemeente logo.

Buurtsportcoaches hebben vaak een opleiding in de sport zoals Sport en Bewegen of ALO. Ook werken wij in Huizen met vakspecialisten die als buurtsportcoach enkel hun eigen sport aanbieden.

Lees meer over de buurtsportcoach op de website van Sport in de buurt.

In uw buurt zijn buurtsportcoaches actief, u leest ze in het overzicht hieronder.


 • Claudia de Koff

  Claudia heeft na de opleiding Sport en Bewegen de ALO in Amsterdam gedaan en is daarmee een echte vakspecialist. Claudia heeft een ruime ervaring als docent lichamelijke opvoeding en buurtsportcoach. Claudia is coördinator Gezonde School en werkt op dit gebied nauw samen met de Gouden Kraal.
 • Rubin Vos

  Rubin heeft verschillende projecten onder zijn hoede die zich het beste karakteriseren als buurtsport. Rubin is daarnaast bezig met het voortgezet onderwijs en het relatiebeheer met de sportverenigingen in Huizen.
 • Lizzy Mercx

  Lizzy is beleidsmedewerkster van de gemeente Huizen en is belast met het domein waar de buurtsportcoaches onder vallen. Lizzy ondersteund actief en geeft advies daar waar de werkterreinen elkaar raken. Lizzy is de schakel tussen de gemeente en de werkvloer.
 • Mohammed Abdolmaleki

  Mohammed is specialist worstelen maar heeft zich ontwikkeld tot een allround sportbuurtcoach. Mohammed is werkzaam binnen het reguliere- en speciaal onderwijs en weet hier leerlingen op dagelijkse basis te boeien met leuke lessen.
 • Sanne de Moor

  Als buurtsportcoach is Sanne veel te vinden op de schoolpleinen. Daar geeft zij pleinsporten en brengt hiermee veel leerlingen dagelijks in beweging. Sanne heeft o.a. de opleiding Sport en Bewegen gedaan in Hilversum en is tevens werkzaam bij de sport BSO in Huizen.
 • Robert Starreveld

  Robert heeft de sportspecifieke opleiding tot Leraar Martial Arts (LMA) niveau 3. Robert heeft in Huizen zijn eigen budo vereniging opgericht waar hij kinderen en volwassen inspireert te bewegen. Als buurtsportcoach werkt Robert samen met scholen waar hij zorgt voor lessen zelfverdediging en voor ouderen valpreventielessen. Zo is hij een echte duizendpoot.
 • Mike Voet

  Mike is buurtsportcoach die vooral op de basisscholen activiteiten aanbiedt. Mike heeft een brede ervaring met deze doelgroep mede dankzij zijn opleiding Sport en Bewegen en werkzaamheden bij de sport BSO in Huizen.
 • Frank Wolfs

  Frank is buurtsportcoach voor de basisscholen en draait daarnaast verschillende projecten op het gebied van leefstijl. Frank is coördinator, JOGG regisseur en organiseert de interventie aanvraag voor de buurtsportcoaches.
 • Ivo Hougardy

  Ivo is buurtsportcoach die zich specialiseert in actieve vakanties en onze jongste doelgroepen: peuters en kleuters. Daarnaast coördineert Ivo stages, ontwikkeling van nieuwe activiteiten en is hij actief binnen ons relatiebeheer.
 • Pascal Kempers

  Pascal is specialist op de gebieden freerunning, rope skipping en geeft ook les aan de kleuters. Pascal heeft hiervoor zijn Nijntje beweegdiploma van de KNGU behaald.
 • Stagiaires

  Ieder jaar lopen er verschillende stagiaires mee bij ons team. Wij hebben een samenwerking lopen met het ROC Hilversum. Stagiaires lopen onder toezicht van onze ALO-‘ers (Claudia en Frank) meestal het hele jaar mee.
 • 1

Onze buurtsportcoaches