Nieuw! Senioren Zomersport

Wilt u deze zomer lekker in beweging blijven? Dan is Senioren Zomersport misschien wel wat voor u.

Senioren Zomersport is een initiatief van Versa Welzijn en de gemeente Huizen. Dit zijn leuke én laagdrempelige buiten sportactiviteiten voor inwoners van 65 jaar of ouder.

De organisatie houdt rekening met de strikte RIVM maatregelen en zal gepaste voorzorgsmaatregelen treffen. Bekijk hier het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF.

Hoe schaft u de pas aan en schrijft u zich in

De Senioren Zomersport "pas" is een 2-strippenkaart en kan worden gekocht aan de receptie van het gemeentehuis van Huizen op maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 16.00 uur. De kosten bedragen €6,- (betalen met pin). De pas is geldig voor 2 lessen, Dit komt dus neer op €3,- per les. Als uw pas vol is kunt u een nieuwe kopen, hierdoor kunt u zo vaak meedoen als u wilt. De pas is niet op naam, u kunt de strippenkaart ook gebruiken samen met uw partner, beste vriendin of buurman. U dient hem wel bij u te hebben wanneer u zelf les hebt.

Omdat we ervoor willen zorgen dat de groepen niet te groot worden, moet u zich ook online inschrijven, dit kunt u doen door op "Inschrijven" te klikken op deze pagina.

U kunt zich hieronder direct inschrijven en later de pas aanschaffen of u doet dit andersom. Zolang u maar voordat u naar de activiteit komt bent ingeschreven en tijdens de les uw pas meeneemt.

Wij staan klaar om u te ondersteunen wanneer het inschrijven of het aanschaffen van de pas lastig is. Neemt u dan even contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Neemt u liever telefonisch contact met ons op, belt u dan met Janny Hospers op werkdagen tussen 09:00 – 17:00 uur op telefoonnummer 06 46 10 80 28.

U vindt hieronder een korte omschrijving van de activiteiten.

Wij wensen u veel sportplezier deze zomer! 

met sportieve groet,

Versa Welzijn en gemeente Huizen

Bewegen op muziek

Samen met de sportcoach gaat u lekker bewegen op muziek. De les is laagdrempelig, hierdoor hoeft u niet persé ritmisch of lenig te zijn. Uw sportcoach loopt alle stapjes rustig met u door en daardoor bent u na de les lekker voldaan. 

Elke maandag tot eind augustus van 10.00 uur tot 10.45 uur op het plein naast buurthuis Meentamorfose.

KLIK OM IN TE SCHRIJVEN

Beweegcircuit

Vlakbij café Bruis in de nieuwe Blaricumse meent staan gym toestellen in de buitenlucht en deze gebruiken we tijden het beweegcircuit. Deze activiteit bieden we aan op elk niveau maar eerlijk is eerlijk u wordt wel flink in beweging gezet. Een goede en complete sportles. 

Elke donderdag tot eind augustus van 10.00 uur tot 10.45 uur bij Bruis in Blaricum.

KLIK OM IN TE SCHRIJVEN

Wandelen

Eenvoudig, maar toch erg effectief! Een korte of lange wandeling... het is een leuke manier van bewegen en u maakt ook makkelijk contact met andere deelnemers. Deze activiteit leuk en vooral interessant als u bewegen en plezier wil combineren.

Elke woensdag tot eind augustus van 10.00 uur tot 10.45 uur op het grasveld voor buurthuis Meentamorfose.

KLIK OM IN TE SCHRIJVEN

Sportles

Onze sportles is een variatie van beweegopdrachten maar wel met een vaste opbouw. We bouwen altijd langzaam op en eindigen ook altijd met een rust moment. Tijdens de sportles bieden we een variatie aan sporten aan, zo gaat u de ene week een volleyballen doen en de volgende week meer een les gericht op kracht of uithoudingsvermogen. Deze les is dus echt een combinatie van sporten en heeft een matig tot intensief niveau.  

Elke vrijdag tot eind augustus van 10.00 uur tot 10.45 uur aan de Arie de Waalstraat, verzamelen op de parkeerplaats bij MTC.

KLIK OM IN TE SCHRIJVEN